Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Γιατί η Τρίπολη και η Λάρισα δεν πρέπει να μιλούν για την αδειοδότηση

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε αναφέρει ότι θα πρέπει να επαγρυπνούν στην ΠΑΕ στο θέμα της αδειοδότησης. Οι ομάδες που θα υποβιβάζονταν θα ανακινούσαν θέμα σε βάρος του Ηρακλή και πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις , ήρθαν να επιβεβαιώσουν όλη την φημολογία που υπήρχε το τελευταίο διάστημα.


Επειδή το Iraklis- news έψαξε λίγο τα πράγματα έχουμε να πούμε δυο λόγια.
Η Τρίπολη που μέχρι πρότινος ήταν στην ίδια γραμμή με τον Ηρακλή σήκωσε μπαϊράκι. Ας μας πουν όμως από τώρα για τα συμβόλαια που διατηρούν με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και αν είναι «λευκά» ή όχι. Γιατί αν είναι όταν μηδενικά τότε  άς λογοδοτήσουν στην ΟΥΕΦΑ πως και από πού πληρώνονται οι ποδοσφαιριστές. Ας ψάξουν λίγο και οι δικοί τους παίκτες αν είναι τακτοποιοημένοι και αν έχουν οφειλές από παλιότερα χρόνια.

Όσο αφορά τον Κώστα Πηλαδάκη θα είναι ο τελευταίος που θα πρέπει να μιλάει για προβληματικές ΠΑΕ στο θέμα της αδειοδότησης. Ερώτηση κύριε Πηλαδάκη. Έχουν υπογράψει όλοι οι παίκτες για την αδειόδοτηση της ομάδας ; Μήπως , λέμε μήπως κάποιος  έχει συναλλαγματική που δεν έχει πληρωθεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Μήπως υπάρχουν παίκτες που δεν κατέθεσαν τα απαραίτητα έγγραφα …
Καλά θα κάνετε να κοιτάξετε πρώτα στον καθρέπτη και  μετά να ασχολείστε με τους άλλους και πολύ περισσότερο με τον Ηρακλή.